chiptuning és keresőmarketing

Chiptuning és keresőmarketing videók

Chiptuning és keresőmarketing videók

Hogyan lehetsz Te is PROFI Chip Tuningos?

2020. szeptember 30. - Chiptuning Blogok

Szeretnél Te is profi lenni a szakmában?

1.Lépés: válassz egy jó nevet. Ne aggódj, mivel úgyis csak feketén működsz majd, így nincs szükség utánanézni, hogy valaki használja-e már a nevet. Tölts le egy jó kis képet, valami vagány verdáról, ami majd a hirdetéseidben megjelenik, ne felejtsd el mellé irkálni a “szolgáltatásokat” : DPF OFF / FAP OFF / EGR OFF / VMAX OFF/ STAGE 1 / STAGE 2 / POP-CORN / LAUNCH C, a “File service” és a “Chiptuning javítás” ne maradjon ki!

2.Lépés a profivá válás: Ez a legfontosabb lépés, ezt ne rontsd el! A kitalált név elé biggyeszd oda , hogy PROFI.

Ennyi, már be is léptél a profik népes táborába.

A további lépések, már nem nehezek.

Vegyél egy kínai hamisítvány műszert, de ne túl drágát, max.15.000Ft értékben, hogy ki tudd olvasni az autók vezérlőjét. Diagnosztikai műszert ne vegyél, az teljesen felesleges, hiszen te chiptuning profi vagy, nem pedig diagnoszta. Azok a sok minden számok, meg adatok neked úgy sem mondanak semmit, csak összezavarnának. Csatlakozz minél több fórumba, ahol, ha elakadsz, akkor lesz kiktől tanácsot kérned, a sokan szívesen segítenek és tesztelik le általad és rajtad keresztül az ügyfeled autóján a beállítást. Ha nem lesz jó és széthullik a motor, akkor legfeljebb kérdezel mástól.

Szükséged lesz még crackelt, kalóz szoftverekre is, hogy dolgozni tudjál, lehetőleg ezek közül is olyat szerezzél be, ami megmutatja, hogy mi hol van a programban. Bár ezek semmire sem jók, de a színei és a látványa miatt a célodnak pont megfelelnek.

Sajnos mindig lesznek elégedetlenkedők, akik számokat szeretnének hallani tőled. Lehetőleg minél nagyobbakat mondjál, nem baj, hogy a valóságban ez lehetetlen, de hát úgy sem lesz teljesítménymérő padon a munka. A vizuális típusoknak szerezz be egy szoftvert, ami a beállításaid alapján kikalkulál egy teljesítményt és mutogasd azt, de találsz olyat is, ami még teljesítmény és nyomaték görbét is kirajzol neked az elméleti számok alapján. Az már majdnem fékpad! Vagy használj bármilyen OBD2 szoftvert mobiltelefonnal, vagy egyéb Dynopadot imitáló “teljesítmény mérő” GPS eszközzel, vagy kerékre ragasztós kis kütyükkel.

A marketing is nagyon fontos!

A jól felszerelt, régóta működő műhelyeket minden esetben savazd, amennyire csak tudod. Használhatod a következő szavakat és mondatokat:

„Csak lehúznak, ha odamész”. „A feléért én is megcsinálom és sokkal jobban.” Ha az adott műhelynek teljesítménymérő padja is van, akkor alkalmazhatod ezeket a mondatokat is az elbizonytalanításhoz: „A saját fékpadján mindenki azt mér, amit akar.” „ Egy igazán profinak nem kell fékpad.” Vagy csak egyszerűen használd a „ja ott szarul dolgoznak” kifejezést. Ezzel kellően előkészítheted a terepet.

A bejegyzés trackback címe:

https://chiptuningkeresomarketing.blog.hu/api/trackback/id/tr2716222056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása